Hyppää sisältöön

Suunnittele itsellesi #unelmienkesäduuni SUH:issa!

Rantapelastuksen SM-kisat 2

Veikkauksen Lotto tarjoaa tulevana kesänä 10:lle yli 18-vuotiaalle nuorelle unelmien kesätyön 4 viikoksi. Hakija voi itse määrittää mitä haluaisi tehdä ja missä. Vaihtoehtoja on tuhansia!

Kymmenen valittua hakijaa osallistuu työnsä ohessa #unelmienkesäduuni -sarjan sisällöntuotantoon. Jokainen kesäduunari saa käyttöönsä videokameran, jolla pääsee tallentamaan mietteitään työn merkityksestä ja nuorten työllistymisestä. 

Hengenpelastajaksi?

Yksi loistavista vaihtoehdoista on Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH), jossa tarjolla on monipuolinen työympäristö hengenpelastuksen ympärillä. Miltä kuulostaisi  rantapelastajan koulutus, reissaus ympäri Suomen tai Rantapelastuksen SM-kilpailuiden järjestelyt?

Työssä pääsee tutustumaan toimimaan eri turvallisuusalan toimijoiden kanssa, saa kokemusta tapahtumien järjestämisestä vauhdikkaassa lajissa sekä mikä parasta, pääsee edistämään kaikkien vesillä liikkujien turvallisuutta. 

Jos juuri sinä täyttäisit 2000-luvun Hasselhoffin saappaat, hae mukaan ja vakuuta Veikkauksen tiimi valovoimaisuudellasi.

Lue lisää unelmien kesäduunista ja hae pestiä tästä (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)!