Hyppää sisältöön

Pysytään Pinnalla -kansalaistaitokurssi

Vedestä pelastautumis- ja pelastamistaidot ovat hyvään uimataitoon liittyviä kansalaistaitoja, jotka jokaisen tulisi osata. Pysytään Pinnalla -kansalaistaitokurssilla opetellaan keinoja itsensä ja toisten auttamiseksi veden varasta. Elvytystaidon oppiminen kuuluu kurssin tavoitteisiin.

Kurssia suositellaan erityisesti leiriohjaajille, urheiluseuroille, veneilyseuroille sekä muille veden äärellä toimiville.

Kurssin vaatimuksena on uimataito. Kurssille ei ole ikärajaa. Kurssi ei valmista osallistujaa uinninvalvojan minimipätevyyteen.

Kurssin kesto on n. 4 tuntia ja se toteutetaan tilauskurssina.

Tarjolla on myös leirien uintiturvallisuus -verkkokurssi. Verkkokurssilta saat teoriaopinnot ennaltaehkäisevään toimintaan liittyen leirien uintiturvallisuuteen. Katso verkkokurssien aikataulut koulutuskalenterista.


Koulutuskalenteri

Järjestämme vuosittain yli 200 koulutustapahtumaa eri puolilla Suomea, joissa koulutamme osallistujia monipuolisiin vesiliikunnan tehtäviin, kuten uimaopettajaksi, uinninvalvojaksi, rantapelastajaksi, vauva- ja perheuinninohjaajaksi, erityisuinninopettajaksi ja vesitreeniohjaajaksi.

Kurkkaa koulutuskalenteriin

Lisätietoja

Aleksandr Efimov

Koulutussuunnittelija
010 3407 340
aleksandr.efimov@suh.fi