Hyppää sisältöön

SUH:n kouluttajaksi

SUH:n koulutussektoreita ovat uimaopetus, hengenpelastus, vauva- ja perheuinti, erityisuinti sekä vesitreeni. Meillä on noin 80 kouluttajaa, jotka toimivat usein oman päätoimensa ohella  kouluttajana SUH:n eri puolilla Suomea järjestettävissä koulutuksissa. Kouluttajavalintaan vaikuttaa osaamisen ja kokemuksen lisäksi eri sektorien kouluttajien määrä alueellisesti. SUH:n kouluttajapolku ja eri sektoreiden kouluttajille määritellyt vaatimukset on kuvattu alla. 

SUH:n kouluttajapolku sisältäen eri sektoreiden kouluttajien pätevyysvaatimukset ja sektorikohtaiset vaatimukset pätevöitymiselle.

Tällä hetkellä etsimme erityisesti ruotsinkielentaitoisia kouluttajia ja kouluttajia Pohjanmaalle, mutta olemme kiinnostuneita kaikista hakemuksista. Kalenterikurssit järjestetään lähtökohtaisesti viikonloppuisin, mutta erityisesti tilauskursseja (esim. allasturvallisuuden Trimmi-kurssi) järjestämme myös arkipäivisin. Tarjolla siis koulutustehtäviä sekä arkena että viikonloppuisin. Kouluttajille maksetaan koulutustyöstä palkkio tehtyjen työtuntien mukaan sekä kulukorvaukset.

Haku on avoinna 17.4.-1.5.2024 ja valinnoista ilmoitetaan viikolla 20. Kouluttajaksi valituille järjestetään kouluttajakoulutus kolmivaiheisena, joista ensimmäinen vaihe järjestetään hybridi-koulutuksena (etä/läsnä) lauantaina 15.6.2024 klo 10:00-16:00 Helsingissä. Toinen vaihe on sektorikohtainen perehdytys, johon ajankohta sovitaan kunkin sektorin koulutussuunnittelijan kanssa myöhemmin. Kolmas vaihe järjestetään perjantaina 4.10.2024 osana SUH:n kouluttajaseminaaria, joka jatkuu 6.10.2024 asti. Voit siis varata nämä kaksi ajankohtaa itsellesi kalenteristasi. Kouluttajakoulutuksen jälkeen alkaa vielä kisällivaihe, minkä suoritettuaan valitut ovat virallisesti SUH:n kouluttajia. 

Mikäli vesiturvallisuus on lähellä sydäntäsi ja täytät sektorikohtaiset kriteerit, täytä hakemus kouluttajaksi.


Jos olet kiinnostunut liittymään SUH:n kouluttajien osaavaan ja innostuneeseen joukkueeseen, voit olla yhteydessä kunkin sektorin vastaavaan koulutussuunnittelijaan. Kannattaa myös seurata aktiivisesti SUH:n somekanavia. Ilmoitamme niissä kouluttajahaun käynnistymisestä.

Henkilöstömme yhteystiedot