Hyppää sisältöön

Koulutukset

Kouluttaudu vesiliikunnan ja -turvallisuuden ammattilaiseksi

Tervetuloa Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton koulutussivuille! Yli 60 vuoden kokemuksella olemme kouluttaneet kymmeniä tuhansia vesiliikunnan ja -turvallisuuden ammattilaisia. Järjestämme vuosittain yli 200 koulutustapahtumaa eri puolilla Suomea, joissa koulutamme osallistujia monipuolisiin vesiliikunnan tehtäviin, kuten uimaopettajaksi, uinninvalvojaksi, rantapelastajaksi, vauva- ja perheuinninohjaajaksi, erityisuinninopettajaksi ja vesitreeniohjaajaksi.

Koulutustemme yleisarvosana on loistavat 4.6/5 – liity joukkoomme ja anna erinomaisuuden virran kuljettaa sinut vesiliikunnan hauskan oppimisen seikkailuun!

Vesiliikunnan parissa työskentely tarjoaa antoisia ja hauskoja kokemuksia. Ei olekaan yllättävää, että noin 3000 henkilöä osallistuu vuosittain kursseillemme tavoitellen vesiliikunta-alan ammattia. Monipuolisten kurssiemme avulla voit kehittää osaamistasi ja rakentaa uraa vesiliikunnan alalla.

Lukuisien koulutusten ja jatkuvasti avautuvien työmahdollisuuksien myötä pääset sukeltamaan syvälle vesiliikunnan lumoavaan ja innostavaan maailmaan. Tutustu monipuoliseen koulutustarjontaamme ja ota ensimmäinen askel kohti uutta, innostavaa ammattia – ilmoittaudu mukaan kursseillemme!