Hyppää sisältöön

Vesitreenin koulutus

Vesi on ihanteellinen elementti monipuoliseen ja tehokkaaseen liikuntaan kaikenikäisille ja – tasoisille. Vesitreenillä tarkoitetaan kaikkea liikuntaa, mitä vedessä voi tehdä oman fyysisen ja psyykkisen kunnon kohentamiseksi. Vesitreeni on mukavaa, tehokasta, helppoa ja kokonaisvaltaista harjoittelua vedessä. Vesitreeniä voi harrastaa yksin tai yhdessä, ohjatusti tai omatoimisesti, välineillä tai ilman.

Vesitreenin ohjaajakurssilla (20 h) luodaan pohja tai/ja syvennetään jo olemassa olevia tietoja vedessä treenaamisesta ja sen ohjaamiseen liittyvistä seikoista. Kurssi sopii ohjaajiksi aikoville tai jo ohjaajina toimineille.

Potkua vesitreeniin on ideapäivä ohjaajille, joka antaa uusia vinkkejä vesitreenin ohjaamiseen. Päivän sisältö ja kesto rakennetaan aina tilaajan tarpeiden mukaan. Koulutuksen kesto yleensä 4-6h.


Koulutuskalenteri

Järjestämme vuosittain yli 200 koulutustapahtumaa eri puolilla Suomea, joissa koulutamme osallistujia monipuolisiin vesiliikunnan tehtäviin, kuten uimaopettajaksi, uinninvalvojaksi, rantapelastajaksi, vauva- ja perheuinninohjaajaksi, erityisuinninopettajaksi ja vesitreeniohjaajaksi.

Kurkkaa koulutuskalenteriin

Lisätietoja

Anneli Toivonen

Koulutussuunnittelija
010 3407 336
anneli.toivonen@suh.fi