Hyppää sisältöön

Uutta Vesisankarit-materiaalia julkaistu

Vesitaitoja on helppo opetella toiminnallisesti osana eri oppiaineita. Vesisankareiden uusien videoiden teemoina ovat navigoiminen, solmut, pelastusviesti, sukeltajan taukojumppa, uimarin ketteryysrata ja kylkiasentoon kääntäminen. Lisäksi vinkkejä ja inspiraatiota vesitaitojen harjoittelemiseen vedessä voi ottaa Vesisankarit -tapahtumissa kuvatuista videoista.

Videot löytyvät osoitteesta: http://www.vesisankarit.fi/opettajat/materiaalit/videomateriaali (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)

Ruotsinkielisen Vesisankarit-käsikirja Vattenhjältarna -handbok on ladattavissa tästä (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.). Yhteistyö Folkhälsan ja Finlands Svenska Idrott -järjestöjen kanssa on aluillaan, joten vuoden aikana tavoitetaan jatkossa myös ruotsinkielisiä koululaisia.

Vesisankarit-tapahtumat valtaavat Suomen

Vuoden aikana toteutetaan 30 tapahtumaa eri puolella Suomea. Tapahtumat (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)-sivuille päivitetään kaikki tapahtumapaikkakunnat ja -ajat. Kannattaa olla yhteydessä hanketta koordinoivaan Koululiikuntaliittoon, mikäli on kiinnostunut saamaan tapahtuman omalle paikkakunnalle. 

Vesisankarit-hanke on Koululiikuntaliiton ja seitsemän liikunta-ja pelastusjärjestön yhteinen hanke, jota rahoittaa Reijo Rautauoman säätiö.