Hyppää sisältöön

Rantapelastuksen Suomen mestaruudet ratkottu Tampereella

Rantapelastuksen SM kisat

Kuvaaja: Tomi Hänninen

Hiekalla toteutettavan naisten Beach Flags -kisan voitto meni viime vuoden tapaan Anne Hiltuselle (Lifeguards on duty). Toiseksi tuli Rosanna Silander (LIV, Helsinki) ja kolmas oli Mimi Cajander (Lifeguards on duty). Miesten mestariksi juoksi Risto Heinonen (Flamingo Spa Lifesavers), toinen sija meni Aleksandr Efimov (Flamingo Spa Lifesavers) ja kolmas oli  Juho Taskila (LIV, Helsinki).

Naisten Board Race -kisan voitti kokenut maajoukkueessakin Suomea edustanut Mari Kiuru (Flamingo Spa Lifesavers). Toiseksi tuli Anne Hiltunen ja kolmannelle sijalle Rosanna Silander. Miesten valtikka meni tänä vuonna Samuli Korvelle (Merivoimat). Toiselle sijalle meloi Aleksandr Efimov, joka urakoi myös rantavesipallon SM-kisoissa. Kolmannelle sijalle tuli Niilo Hokkanen (Merivoimat).

Joukkuekilpailun voitto meni tiukan kisan jälkeen Merivoimien joukkueelle (Samuli Korpi, Niilo Hokkanen, Oliver Tarkkanen ja Joel Huopalainen). Toiselle sijalle tuli Flamingo Spa Lifesavers (Mari Kiuru, Risto Heinonen, Aleksandr Efimov ja Joonas Nissinen). Kolmanneksi tuli naisjoukkue Lifeguards on duty (Mimi Cajander, Anne Hiltunen, Suvi Perälä ja Hanna Rinkinen).

Tulokset kokonaisuudessaan: Hengenpelastuksen SM kilpailut 2016 TULOKSET (pdf) (275.7 KB) (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)