Hyppää sisältöön

Vesitreenin ohjaajakurssi

Vesitreenin ohjaajakurssilla (20 h) luodaan pohja ja syvennetään jo olemassa olevia tietoja vedessä treenaamisesta ja sen ohjaamiseen liittyvistä seikoista. Lisäksi kurssilla tutustutaan vesitreenin erilaisiin muotoihin, rauhallisesta rentoutuksesta ja venyttelystä reippaaseen tehotreeniin eri välineillä, unohtamatta vesijuoksua, intervalliharjoitusta.

Vesitreenin ohjaajan kurssin käytyäsi voit hyödyntää osaamistasi monipuolisesti vesiliikunnan tai – juoksun ohjaajana omassa toimipaikassasi. Vesitreenin ohjaajakoulutuksesta saat ideoita kehittää paitsi omaa osaamistasi, myös toimipaikkasi toimintaa. Kurssi sopii ohjaajiksi aikoville tai jo ohjaajina toimineille. Ennen kurssia, osallistujat saavat tehtäväksi lyhyet ennakkotehtävät.

Kurssin hinta on 320€

Vuonna 2024 kursseja järjestetään seuraavilla paikkakunnilla:

Vesitreeninohjaajakursseja järjestetään myös tilauksesta. Voit myös tilata Potkua vesitreeniin -ideapäivän (3-6 h) paikkakunnallesi.


Koulutuskalenteri

Järjestämme vuosittain yli 200 koulutustapahtumaa eri puolilla Suomea, joissa koulutamme osallistujia monipuolisiin vesiliikunnan tehtäviin, kuten uimaopettajaksi, uinninvalvojaksi, rantapelastajaksi, vauva- ja perheuinninohjaajaksi, erityisuinninopettajaksi ja vesitreeniohjaajaksi.

Kurkkaa koulutuskalenteriin

Lisätietoja

Anneli Toivonen

Koulutussuunnittelija
010 3407 336
anneli.toivonen@suh.fi