Hyppää sisältöön

Kansainvälisen tason hengenpelastuskurssi


Kansainvälisen tason hengenpelastajakurssi antaa todelliset valmiudet ihmishengen pelastamiseen hukkumisvaarasta. Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka työhönsä tai harrastukseensa liittyen vastaavat uinti- ja vesiturvallisuudesta uimahalleissa ja vastaavissa paikoissa.

Kurssin ohjelma on Kansainvälisen Hengenpelastusliiton (ILS) hyväksymä. Kurssin hyväksytysti käynyt henkilö voi hakeutua valvojaksi koko Euroopan alueella ja osittain koko muihin maanosiin. Kurssin kesto on 50 tuntia, josta käytäntöä on 45 tuntia. Hyvän kurssihengen avulla voit ylittää itsesi ja voimasi. Tämä kurssi on saanut erinomaista palautetta koulutetuilta.

Hinta 470 €

Seuraava kurssi järjestetään Porissa 5.-7.4. ja 3.-5.2024. Ilmoittaudu mukaan! (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)


Koulutuskalenteri

Järjestämme vuosittain yli 200 koulutustapahtumaa eri puolilla Suomea, joissa koulutamme osallistujia monipuolisiin vesiliikunnan tehtäviin, kuten uimaopettajaksi, uinninvalvojaksi, rantapelastajaksi, vauva- ja perheuinninohjaajaksi, erityisuinninopettajaksi ja vesitreeniohjaajaksi.

Kurkkaa koulutuskalenteriin

Lisätietoja

Aleksandr Efimov

Koulutussuunnittelija
010 3407 340
aleksandr.efimov@suh.fi