Hyppää sisältöön

Vauva- ja perheuinnin ohjaajakurssi

Vauva- ja perheuinti on perheen yhteinen, lapsen ehdoilla tapahtuva aktiivinen leikkihetki puhtaassa ja lämpimässä vedessä koulutetun ohjaajan turvallisessa ohjauksessa. Vauvauinnin tavoitteena on tutustuttaa lapsi veteen turvallisissa olosuhteissa ja tehdä lapsesta veden ystävä.

Ohjaajalta tämä vaatii niin vauvauinnin erityispiirteiden tuntemista, kuin pedagogista silmää. Koulutettu ohjaaja auttaa perhettä tutustumaan uuden tulokkaan lempipuuhiin lämpimässä 32-asteisessa vedessä. Toiminnan sisällöt suunnitellaan aina lapsilähtöisesti kehitykselliset ja yksilölliset lähtökohdat huomioiden.

Vauva- ja perheuinnin ohjaajakurssi on tarkoitettu uimaopettajakurssin käyneille, vauva- ja perheuinnin ohjaajiksi aikoville. Kurssi antaa valmiudet tuleville ohjaajille ohjata vauvauintia johdonmukaisesti ja turvallisesti. Kurssin kesto on noin 50 tuntia, sisältäen harjoittelujakson, joka suoritetaan jaksojen välillä jossain SUH:n suosittelemassa turvallisessa vauvauintipaikassa.

Hinta 390 €

Seuraavat vauva- ja perheuinnin ohjaajakurssit: 


Koulutuskalenteri

Järjestämme vuosittain yli 200 koulutustapahtumaa eri puolilla Suomea, joissa koulutamme osallistujia monipuolisiin vesiliikunnan tehtäviin, kuten uimaopettajaksi, uinninvalvojaksi, rantapelastajaksi, vauva- ja perheuinninohjaajaksi, erityisuinninopettajaksi ja vesitreeniohjaajaksi.

Kurkkaa koulutuskalenteriin

Lisätietoja

Anneli Toivonen

Koulutussuunnittelija
010 3407 336
anneli.toivonen@suh.fi