Hyppää sisältöön

Vauva- ja perheuinnin päivityskoulutus

Tule päivittämään ja syventämään osaamistasi vauva- ja perheuinnin ohjaajana

Päivityskoulutus on tarkoitettu kaikille vauva- ja perheuinnin ohjaajille. Tule hakemaan uusia ideoita ohjaukseen ja päivittämään osaamistasi vauva- ja perheuinninohjaajana. Vauvauinnin päivityskoulutuksen sisältö päivittyy kahden vuoden välein. Nykyisellä sisällöllä päivityskoulutus on alkanut vuoden 2023 alusta ja pysyy samana vuoden 2024 loppuun. Päivityskoulutuksessa syvennetään osaamista, siitä on hyötyä, vaikka olisit käynyt vpu-ohjaajakurssin lähiaikoina.

Päivityskoulutuksessa keskitytään ajankohtaisiin asioihin suomalaisessa vauvauinnissa sekä tämän päivän lapsilähtöisen vauvauinnin perusteisiin. Altaalla ja teoriassa syvennetään osaamista aistitoimintojen tukemiseen liittyvän harjoittelun osalta ja opitaan uusia leikkejä ja lauluja. Koulutus sisältää teoriaosuuden sekä käytännön harjoittelua altaassa. 

Osallistumalla säännöllisin väliajoin vauva- ja perheuinnin päivityskoulutukseen pysyt ajan tasalla ja virkistät ohjaustyötäsi tehokkaasti. Päivityskoulutus kuuluu vuodesta 2024 lähtien turvallisen vauva- ja perheuintipaikan diplominhakukriteereihin.

Mikäli haluatte oman paikkakuntanne yhdeksi päivityskoulutuspaikaksi, olethan yhteydessä! anneli.toivonen@suh.fi


Koulutuskalenteri

Järjestämme vuosittain yli 200 koulutustapahtumaa eri puolilla Suomea, joissa koulutamme osallistujia monipuolisiin vesiliikunnan tehtäviin, kuten uimaopettajaksi, uinninvalvojaksi, rantapelastajaksi, vauva- ja perheuinninohjaajaksi, erityisuinninopettajaksi ja vesitreeniohjaajaksi.

Kurkkaa koulutuskalenteriin

Lisätietoja

Anneli Toivonen

Koulutussuunnittelija
010 3407 336
anneli.toivonen@suh.fi